Lindenok®

Activiteiten Lindenok

Beste cliënten,

Omstandigheden hebben ons doen besluiten om onze activiteiten van de Lindenok niet langer uit te voeren. Dit houdt in dat wij geen nokken meer leveren en monteren. Dit heeft geen consequenties voor onze rietdekkers werkzaamheden deze gaan gewoon door. Wij willen een ieder bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen

De Lindenok® is ontwikkeld en wordt op de markt gebracht door rietbedrijf van der Linde.

 • Keramische Pannen

  Keramische pannen hebben een belangrijk nadeel. Het is een stijve en brosse constructie op een werkende ondergrond. Dat uiteindelijk bij elke nachtvorst zal leiden tot scheurtjes en scheuren in het metselwerk.

  Keramische Nok
  Keramische Pannen1
 • De Koperen Vorst

  De Koperen vorst kunt u zien als een verdere ontwikkeling, niet alleen prachtig om te zien, maar ook degelijk en duurzaam. De eerste vorst die gegarandeerd de rest van het dak zal overleven. Rietbedrijf van der Linde kent inmiddels 3 verschillende modellen nl. de Lindenok® rond model en de Linde-potdekselnok® die zoals de naam aangeeft er uitziet als potdekselwerk en de 90° gezette nok.

  De Koperen Vorst
  KOPERENVORST
  Koperen Vorst
  PB170101
 • De Lindenok® rond model

  Lindenok® heeft ervoor gekozen om dezelfde maten en rondingen aan te houden als bij de keramische nok. Deze hebben zich over honderden jaren ontwikkeld en bewezen.

  Lindenok
  Lindenok1
 • De potdekselnok®

  De linde-potdekselnok® is ontworpen om op dezelfde manier geplaatst te kunnen worden. Ze geeft de uitstraling van houten potdekselwerk op de nok en kan door het rustige karakter op tal van woningen worden gemonteerd. Traditie getrouw zie je in heel veel gevallen een ronde nok, Lindenok® kent zijn ronde nok maar heeft nu ook een potdekselnok binnen het assortiment. Er zijn boerderijen die voorzien zijn van een houten potdekselnok met als groot nadeel dat je deze bijna elk jaar moet onderhouden. Bij een koperen potdekselnok is dit niet meer nodig de nok is onderhoudsvrij en wordt kastanje bruin van kleur, en kan bij het vervangen van het dak gedemonteerd worden door vaklieden en weer op het nieuwe dak worden teruggeplaatst.

  Linde Potdekselnok
  Linde Potdekselnok1.jpg
 • De 90 graden gezette Nok

  Het 90° model uit te voeren in verschillende materialen en op verschillende manieren toe te passen, op hellend dak met riet en op hellend dak met riet aansluitend op plat dak.

  90 Graden
  90 Graden1
  90 Graden2
  90 Graden3

Contact opnemen

Heeft u nog vragen? Of wenst u een offerte of een gesprek?
Telefoon: (+31) 0522 - 281802
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer zijn wij bereikbaar

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00